dimarts, 22 d’abril del 2014

Sant Jordi 2014

Vinilers, vinileres,

Demà és Sant Jordi i també el Dia del Llibre. És una data que m'encanta i aquest any podré gaudir-la amb vosaltres ja que Vinil tindrà una parada!!!!

Sí, sí, una parada Vinilera que estarà situada a la Plaça Cervantes de Lleida. Entre Hisenda (brrrr) i la llibreria Abacus.

Que què hi haurà a la parada? Doncs roses artesanes, dracs (ben mansets i macos) també artesanals, revistes del món craft com la VeoVeo! Magazine i del món cultural de la nostra ciutat com la Revista Plec, i llibres, per descomptat!

Adéu, Vida meva de Ramon Camats

Aina de Joanna Cruz
Però hi ha un parell de sorpreses...

La primera es que només per passar per la parada i deixar les vostres dades, entrareu al sorteig d'una petita cistella amb diferents objectes de la botiga... per exemple, i entre altres, formen part de la cistella, un sabó artesà d'oli l'oliva, encens, un CD de la cantant de Fados lleidatada Carolina Blàvia (que ens l'ha cedit molt amablement), alguna peça de bijuteria artesanal... i no us avenço res més... si la voleu veure haureu de fer-nos una visita!
 
Fado Enllà de Carolina Blàvia


La segona i última, però no per això menys important, és que per cada compra que feu, la Laia de Craft and Artists us obsequiarà amb una classe gratuïta de cura de la pell! Super interessant i important, i més ara que arriba el bon temps i castiguem la pell més del que hauríem de fer-ho!

Bé, doncs vaig a seguir amb tots els preparatius per demà!

Ens veiem a la parada!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ara que ho has llegit, explica'm què en penses!