dilluns, 30 de juny del 2014

Nou Taller Creatiu!!!!

Encantada no, més que encantada!

Així és com estic de poder presentar-te el nou taller que he programat per a tu i que arriba de la mà de Casa la iaia!

Casa la iaia són unes noies creatives de Gironella, que un bon dia van decidir que volien dedicar-se a la costura, però creativa! 

Així que, a part de fer coses elles, també es dediquen a ensenyar el que saben fer a qui vulgui aprendre-ho. No ho van dubtar i van començar a organitzar tallers, entre ells, el que jo et porto.


Capçalera del taller: Amor o odi?

Si, si, Amor o odi? Aquest taller provoca les dues reaccions, o t'agrada molt i t'encanta o no el suportes!

Jo sóc de les primeres, és clar, i com que estic segura que som molts i moltes als que ens encanta aquest Cap de Cérvol, vaig decidir proposar a Casa la iaia que vinguessin a fer-lo a Lleida, i ves per on, ja tenim data!!!
 
Cap de Cérvol: Perfil

Però de moment, us explico una mica més el taller:

Doncs es tracta de crear, des del no-res, aquest preciós cap de cérvol. Tot, tot, estarà fet per tu i les teves mans creatives. Però deixa'm que et copii el que les mateixes noies de Casa la iaia diuen al seu web:


Cap de Cérvol: Detall
"Començarem creant la base que ens permetrà penjar-lo a la paret, donant un efecte a la fusta d’envellit i gastat. Després cadascú triarà i combinarà les teles com més li agradi o com millor combinin en funció del lloc on el vol col·locar. Partint del patró que ens haurà preparat la Xènia, començarem a tallar i a cosir (tranquil·la! no fa falta haver agafat mai fil i agulla). Totes acabareu amb un cap de cérvol apunt per emportar-vos a casa i decorar qualsevol racó de manera súper original i actual."

Oi que t'encanta? Estic segura que ja el veus penjat en una paret de casa teva, la teva oficina o la casa d'estiueig,...




Ara et passo la informació tècnica:

Quan serà: el divendres dia 25 de juliol de 10 a 14h.

On: En breu us ho descobriré però tingues ben segur que serà un lloc on aquest taller encaixa perfectament!

Preu: 45€ amb TOTS LES MATERIALS INCLOSOS!


Doncs no t'ho pensis i més i fes la inscripció ara mateix!

Pots inscriure-t'hi directament a Vinil (C/ La Palma, 25A de Lleida). En el moment de la inscripció cal realitzar el pagament* del taller per tal de garantir la reserva de la plaça.
 I per que coneguis una mica aquest projecte de Casa la iaia, et deixo el tall del vídeo del programa Ja t'ho faràs de TV3 que es va emetre aquest dissabte passat i on els han fet un reportatge:



Bé, ara ja estic segura que no pots deixar escapar l'oportunitat de fer aquest taller, passar una bona estona, conèixer gent interessant i endur-te a casa un detall decoratiu tan maco com aquest!!!!

Anima-t'hi que t'espero!

*Si finalment no poguessis venir, no es retornarà l'import del taller però pots cedir la teva plaça a qui tu vulguis.
En cas de cancel·lació per força major i aliena (tant a Vinil com a Casa la iaia) es retornaria la totalitat de l'import.

2 comentaris:

  1. Bon taller! Encara que en el meu cas és més odi que amor jejeej però tampoc és que odii odii al cervolet, eh! que és molt mono :p però ja mentens, prefereixo altres coses que la costura :p tot i així, si no tinc plans potser hi vinc!

    ptns i endavant! ;)

    ResponElimina

Ara que ho has llegit, explica'm què en penses!