divendres, 5 de setembre del 2014

Nova etapa - Nous tallers!

Molt bona tarda!

Com va aquest divendres que ja acaba? Algun pla pel cap de setmana? Que vols passar per Vinil a veure novetats i aconseguir tot allò que t'encanta? Doncs aquest pla m'agrada molt!!!

A part d'això, volia anunciar-te que, el primer taller de la nova etapa vinilera ja està anunciat i esperant la teva inscripció!

Aquest cop es tracta d'un taller de dibuix, que és el primer d'aquesta temàtica que farem (espero que en segueixin molts més) i que compta amb un professora... buf, què puc explicar-te de la Kete? Dibuixa Manga fantàsticament bé. De fet, ho fa tan bé, que ha fet classes en una reputada acadèmia de dibuix de la nostra ciutat...
Però no et pensis que només toca aquest estil, eh? Si mires la seva fanpage del facebook (que segur que si i, a més, li donaràs al "m'agrada", n'estic segura) veuràs que fa uns dibuixos realistes in-cre-ï-bles!!!

Total, que és una artista pels quatre costats!

by Kete
Així doncs, si vols iniciar-te en aquest estil (si ja en saps una mica però vols perfeccionar comenta-m'ho i podem muntar un taller d'un nivell més avançat!) aquí tens les dades del taller:

INICIACIÓ AL DIBUIX MANGA
Dissabte, 27 de setembre de 2014
De 17.00 a 19.30h
A Vinil
I per un preu de 15€ amb material inclòs. Només cal que portis llapis i goma, de la resta se n'ocupa la Kete!

Hi ha un màxim de 6 places, així que no t'ho pensis gaire i fes la teva inscripció abans que s'ompli!

Cal fer la inscripció al taller a Vinil, al carrer La Palma, 25A de Lleida. El pagament de la totalitat cal fer-lo al moment de la inscripció per tal de garantir la reserva de la plaça. 

Bé, ja ho saps, si vols introduir-te en la creació de Manga, aquesta és la teva oportunitat!

No t'ho pensis més i fes la teva inscripció i reserva el més aviat possible!

** Si, per qualsevol motiu, finalment no pots venir al taller, pots enviar-hi a qui tu vulguis en lloc teu.
Si, per qualsevol motiu referent a l'organització del taller (tant de Vinil com de la Kete), finalment aquest no es pogués realitzar, es retornaria la totalitat de l'import abonat.**


VINIL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ara que ho has llegit, explica'm què en penses!