divendres, 18 de juliol del 2014

Tutorial 20. Una funda per a l'ebook

Molt bon divendres viniler i/o vinilera!

Doncs ja ho veus, la setmana passa volant i ja torna a ser divendres! I com ja saps, he recuperat el costum de compartir amb tu un tutorial. Així és que aquí va el d'aquesta setmana.

Abans però, vull recordar-te que contestant l'enquesta m'ajudaràs molt a saber què vols i quin tipus de continguts i tutorials t'interessen més.

Bé, després d'aquest incís, ara sí que sí que et presento el tutorial d'avui, que he trobat a la pàgina de Facilísimo, un lloc de trobada de crafters, creatius,... que comparteixen els seus trucs amb nosaltres.

Farem una funda per al lector de llibres electrònics (o la tablet) aprofitant una agenda vella. Aquest cop veureu que és totalment gràfic i que les mateixes fotos tenen ja el text... així que anem a començar:








Així de fàcil! Què t'ha semblat? Però si vols personalitzar-la encara més, t'aconsello que també folris la funda per fora. En aquest tutorial t'explicava fer una llibreta, però el procés de folrat et serveix el mateix i pots aplicar-hi els canvis que et semblin oportuns, com utilitzar roba enlloc de paper,... aquí entrarà la teva creativitat!
Bé, espero veure les vostres obres d'art ben aviat!!!!



Ah, si vols veure el tutorial original, clica aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ara que ho has llegit, explica'm què en penses!