dijous, 10 de juliol del 2014

Sonny Angels a Vinil!


Sonny Angels a Vinil? Quèèèèè?
Si ja els coneixes i n’ets fan correràs a buscar el teu, però  si no saps de què et parlo et faré una breu introducció al món d’aquests personatges…

Els Sonny Angels venen del Japó (tot i que tenen fans a tot el món) i són unes ninotets de plàstic, que van despulladets i tenen  unes petites ales a l’esquena.

Estan inspirats en els Kewpies (joguines i figures que van estar inicialment concebudes com a personatges d’una tira de còmic creada per l’artista i escriptora Rose O’Neill a començaments del S. XX).

La diferència entre ells és el cap. És a dir, segons la temàtica que tenen, el seu “cabell” te una forma o una altra tot i que, en alguna serie especial, també els diferència al cos.

Cada serie està formada per 12 figuretes més una que és sorpresa i no es coneix (alhora que és la més difícil de trobar). Van en un embalatge hexagonal i, encara a la capsa, estan dins d’una bossa precintada per tal que no sàpigues quin és el que compres.

Com ja t’he dit, n’hi ha diverses series, que són les següents:

* Animals (dins d’aquesta n’hi ha 4 series més)
* Animals marins
* Vegetals
* Fruites
* Flors
* Gee Sorry Angels (amb 2 series)
* Pasqua
* Nadal (amb 4 models)
* Edició Limitada 10è aniversari
* Sonny Angels Bobbing head (els balla el cap)

A Vinil trobaràs la Serie Animals 2:

i també la Gee series 2 (aquests també giren el cap):

És molt difícil trobar aquests ninotets en botigues físiques, així que aprofita que els tens a Vinil per ampliar o començar la teva col·lecció de Sonny Angels.

Així, que me'n dius, l'amplies o la comences?


VINIL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ara que ho has llegit, explica'm què en penses!