dissabte, 31 de maig del 2014

Promoció de Barris Antics

Viniler/a,

No sé si sabràs que, des de ja fa quatre anys, la Generalitat de Catalunya organitza una campanya de dinamització comercial dels Barris Antics de les poblacions que vulguin participar-hi i tinguin un pla de barri per aquesta zona de la població. 
Aquest any, la campanya és del 2 al 22 de juny.


  









Aquest any Lleida participa en aquesta iniciativa i, per tant, les botigues del Centre Històric en som còmplices per incentivar el consum en aquesta zona de la ciutat.


Com no podia ser d'una altra manera, Vinil hi està ficada! Però no crec que aquesta notícia t'emocioni gaire ja que no saps en què t'afecta a tu.


Doncs t'ho explico: Des de l'Empresa Municipal d'Urbanisme de Lleida, m'han fet arribar unes butlletes que jo t'entregaré quan facis una compra (he ficat un mínim simbòlic de 4€) i que, un cop emplenada, hauràs de dipositar a la "urna" que he preparat per l'esdeveniment.


Un cop finalitzada la campanya, recolliran les butlletes de tots els establiments i es realitzarà un sorteig. De què? Et preguntaràs. Doncs també t'ho explico:

Cada població participant ofereix un o més obsequis per promoure el centre històric la població (pot ser una estada de cap de setmana, una degustació, un lot de productes locals,...). Del total d'obsequis se'n faran uns lots i aquests són els que es sortejaran entre tothom que hagi participat.

Què, com et quedes? He vist el llistat dels premis i la veritat és que són fantàstics! Així que ja ho saps, a partir del dilluns i fins el diumenge 22, passa per aquí i fes-te un autoregal o un regal sorpresa als teus coneguts i participa a la campanya! Per cada compra una butlleta, així que com més compres facis més oportunitats tindràs de guanyar!

T'espero a Vinil i que tinguis molta sort!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ara que ho has llegit, explica'm què en penses!