dissabte, 22 de març del 2014

21 de març. Un dia complert!

Vinileres i vinileres,

Ahir, primer dia sencer de Primavera i Dia internacional de la Poesia, vam tenir una tarda del més creativa i cultural a Vinil

Vam començar a les 18h amb el taller d'Scrapbook que la Laia de Craft and Artists, on la Marina, la Natàlia i jo mateixa vam aprendre a fer un mini àlbum. He de dir que ens van quedar xulíssims!

Àlbum "de mostra" fet per la Laia, la profe.

Detall interior de l'àlbum de la Laia.

Aquest és el meu àlbum!
Detall interior del meu àlbum.
Quan tingui totes les fotos, ja us ensenyaré els àlbums que van fer la Marina i la Natàlia que eren super bonics i estaven molt elaborats!

I això és el que la tarda va donar de sí, però ara comença el vespre!!! Com, estic segura, recordeu ahir a les 21h el nostre cantautor Fustegueras feia un concert per protestar contra l'apujada de les quotes d'autònoms. El més interessant de l'esdeveniment era que, per saber on seria, calia passar per aquí a buscar la invitació al mateix. Però ara ja no es cap secret, el concert va ser a Vinil!!!!


Mai hi havia fet un esdeveniment d'aquestes característiques i he de dir que va ser tot un plaer que la meva primera experiència en aquest sentit fos de la mà del Fustegueres. Certament, una experiència inoblidable.

Va ser un concert amb un públic reduït però exquisit que va anar agafant caliu a mesura que l'artista anava cantant i tocant. I com no podia ser d'una altra manera, també hi va haver poesia.

Tot plegat, un plaer pels sentits que intentaré compartir amb vosaltres mitjançant algunes fotos, que no fan justícia a l'espectacle, però que us mostraran una mica l'ambient que ahir es respirava a Vinil.

Fusteguers en acció.

Llegint un poema musicat.
 
Part del públic gaudint del moment.
Això és només una mostreta, si voleu veure més imatges les trobareu al facebook de Vinil. Estic també editant un vídeo que vam gravar d'un moment de l'actuació, que també compartiré amb vosaltres quan estigui enllestit.

A part de l'ambient, hi havia un altre fet que feia aquest concert especial i diferent, i és que la guitarra que va acompanyar a l'autor és de fabricació pròpia i casolana, igual que els pedals, que també estan fets a mà.

Sobre la guitarra, que encara no té nom, vull comentar-vos que, durant més o menys un  mes estarà aquí a la botiga per si la voleu veure.

De moment, us en deixo una imatge...

La guitarra ben acomodada.

Els pedals.
No vull oblidar-me de dir-vos que teniu a la vostra disposició el primer CD de l'alter ego de Fustegueres, Freealma.

Freealma - Faith Fiction

Bé, ja veieu quina tarda-vespre més creativa i cultural vam tenir!!!


Si no us voleu perdre el següent no deixeu d'estar al cas de tot el que organitzo, que amb col·laboradors com aquests, és tot un gust!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ara que ho has llegit, explica'm què en penses!