dimecres, 30 d’octubre del 2013

Ja tenim aquí la sorpresa!

Vinilers i Vinileres,

En el post anterior us parlava d'una sorpresa que estava per arribar però avui, finalment, ja és aquí!!!

Així que em fa moltíssima il·lusió poder comunicar-vos que, a partir del proper mes de novembre a Vinil, realitzarem Tallers de Creació per totes i tots aquells que teniu "les mans inquietes" i us agrada fer cosetes maques i creatives.

Tenim la intenció d'anar fent diversos tallers perque pugueu aprendre diferents tècniques de creació i amplieu, cada cop més, les vostres habilitats.


De moment, us informo que aquest primer taller, sota el títol BIJUTERIA CREATIVA, es realitzarà el proper divendres dia 8 de novembre de 17.00 a 19.30h a la mateixa botiga Vinil pel mòdic preu de 25€ amb materials inclosos.
 
Aprendrem diferents tècniques, com el macramé o l'ús d'abaloris i boletes.

La professora és la Laia, dona emprenedora i creadora de Craft and Artist i Espurnes que, a més de ser una gran professional i experta en el tema de la creació, m'ha ajudat a tirar endavant aquest projecte. Gràcies Laia!

Us passo l'enllaç on podeu trobar tota la informació sobre aquest taller:

Taller de Bijuteria Creativa


Aprofito per avançar-vos que, si no passa res, el divendres 22 de novembre farem un altre taller, aquest cop de Decoració amb Washitape i altres materials, amb temàtica nadalenca... però d'això ja us n'aniré informant més endavant...

De moment, espero les vostres inscripcions al taller del dia 8!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ara que ho has llegit, explica'm què en penses!